Kuka, mitä, missä ja milloin – Webbee oy:n lyhyt esittely

Webbee auttaa pieniä yrityksiä saamaan lisää näkyvyyttä verkossa ja sitä kautta kasvattamaan myyntiä. Keskiössä ovat kotisivujen tekeminen, mutta tarvittaessa voidaan suunnittella myös esimerkiksi Instagram-markkinointia, yritysilmettä tai hakukoneoptimointia. Webbee haluaa tarjota samalle yritykselle monipuolisesti erilaisia palveluita. Tavoitteena on mutkaton kanssakäyminen asiakasyrityksen kanssa.

Kuka on Webbeen taustalla?

Piirros kasvoista

Webbee oy:n on perustanut Raija Saviluoto. Verkkosivujen suunnittelussa hän innostuu selkeistä ja asiakasystävällisistä sivuista, joissa on kuitenkin jokin oma juju. Hänellä on aitoa halua ja kiinnostusta perehtyä kunkin asiakasyrityksen toimintaan, tällöin digitaalisesta markkinoinnista tulee mahdollisimman onnistunutta ja tehokasta.

Missä Webbee toimii?

Piirros Suomen kartta

Pääasiassa asiakkaat ovat kokkolalaisia tai lähiseudun pienyrittäjiä. Kotisivuprojekteja on kuitenkin tehty menestyksekkäästi myös täysin etänä, joten yritys voi sijaita missä tahansa.

Milloin on sopiva hetki?

Piirro kalenteri

Kysymällä se selviää! Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy aikatauluista. Kotisivujen tekemiselle on hyvä varata aikaa 1-2 kuukautta, riippuen siitä, miten paljon materiaalia on valmiina.

Jokaisen yrityksen on hyvä tehdä tai teettää kotisivut. Jos olet vasta suunnittelemassa yritystoimintaa, voi kotisivuprojektin laittaa jo hyvin alulle. Toisaalta, vaikka yritys olisi jo toiminut pitkään, voi kotisivut tehdä milloin tahansa tehostamaan myyntiä.

Huolia, murheita, turhia toiveita?

Meillä ei tunneta turhia toiveita, joten kirjoita viestisi alle ja jätä yhteystietosi. Sinuun ollaan yhteydessä!