Mikä kotisivuissa maksaa?

Sulka rannalla

Kotisivujen hinnoittelu voi vaikuttaa niiden teettäjä silmissä villiltä länneltä. Hintaan vaikuttaa kuitenkin moni seikka, joista päällimmäisenä on kotisivujen tekemiseen käytetty aika. Blogipostauksessa kerrottaan, mistä kotisivut koostuvat, avataan Webbeen hinnoittelua ja annetaan muutama hintaesimerkki.

Yksilölliset WordPress-sivut

Webbee suunnittelee sivut WordPress-julkaisujärjestelmän avulla. Sivuston ulkoasu suunnitellaan aina yksilöllisesti kullekin asiakkaalle. Kotisivuja teettävän yrityksen toimialaan ja itse yrityksen toimintaan perehtymiseen käytetään aikaa, jotta kotisivut palvelevat käyttötarkoituksessaan mahdollisimman hyvin.

Webbeen kotisivujen peruspaketti on alkaen 770 €+ alv. Hintaan sisältyy yksilöllisen sivupohjan suunnittelun lisäksi 2-3 alasivua. Sivuilla voi olla Google Maps -karttapohja, yhteydenottolomake tai esimerkiksi kuvagalleria tai vaikka kaikki nämä. Myös sivuston tietoturvallisuus ja hakukoneoptimointi on otettu huomioon, ja Google Analytics voidaan asentaa.

Kotisivut ovat kuitenkin paljon muutakin kuin vain teknisiä yksityiskohtia. Niille tarvitaan myös yritykselle sopivat tekstit, kuvat ja visuaalinen ilme. Näihin kolmeen seikkaan kannattaa panostaa, sillä ne tekevät sivuista houkuttelevat ja saavat potentiaaliset asiakkaat viihtymään sivuilla.

Visuaalinen ilme

Osa yrityksen brändiä on sen visuaalinen ilme, joka koostuu logosta, käytetyistä väreistä, fonteista ja mahdollisesti muista graafisista elementeistä. Mikäli yrityksellä ei ole vielä logoa, voi Webbee auttaa suunnittelussa tai sopivan graafikon etsimisessä.

Jos fontti- ja värimaailma ovat vielä hakusessa, suunnitellaan sellainen osana kotisivuprojektia. Samaa visuaalista ilmettä voi hyödyntää myös muussa yrityksen viestinnässä, kuten esitteissä ja käyntikorteissa.

Hyvät kuvat pysäyttävät vierailijan

Kotisivut ilman kuvitusta olisivat kammottavan tylsät. Kuvitus voi koostua valokuvista tai graafisista elementeistä. Valokuvat voi otattaa ammattikuvaajalla tai käyttää kuvapankkien kuvia, tosin niiden kohdalla on vaarana, että samoihin kuviin törmää myös muualla.

Hyvät valokuvat antavat yrityksestä ammattimaisen vaikutelman, sillä ne kotisivuilla käydessä huomataan ensimmäisenä. Ja ensivaikutelmaa voi olla vaikeaa myöhemmin muuttaa.

Vetoavat tekstit saavat pysymään sivuilla

Lennokas ja vetoava teksti saa potentiaalisen asiakkaan pysymään sivuilla. Tekstit voidaan kirjoittaa kokonaan asiakkaan puolesta. Tällöin perehdytään tarkoin yrityksen toimintaan, arvoihin ja historiaan, jotta voidaan tehdä myyvät ja asiantuntemusta herättävät sivut.

Osa haluaa kirjoittaa kotisivujen tekstit kokonaan tai osittain itse, ja se on mahdollista. Luonnollisesti ennen julkaisua tekstit oikoluetaan, jotta lapsuksilta vältytään.

Hakukoneoptimointi (SEO) on oleellinen osa sivuston löydettävyyttä ja siinä otsikoilla ja teksteillä on iso merkitys, mutta myös kuvat vaikuttavat.

Kotisivut täyspaketti ja verkkokauppa

Webbeellä on tarjolla kotisivu täyspaketti, johon kuuluu peruspaketin elementtien lisäksi visuaalisen ilmeen, kuvituksen ja tekstien suunnittelu.

Webbeellä tehdään kullekin asiakkaalle aina oma tarjous, jossa huomioidaan yrityksen tarpeet, joten kannattaa aina pyytää tarjous kotisivuista.

Webbee toteuttaa myös verkkokauppoja WooCommerce-lisäosan avulla. Verkkokauppojen kohdalla kannattaa pyytää tarjous erikseen, sillä kaupan koko ja muut seikat vaikuttavat hintaan.

Tarjouksen pyytäminen on helppoa

Kun pyydät tarjousta kotisivuista, voit miettiä jo etukäteen seuraavia asioita:

* Mikä on kotisivujen tarkoitus?

* Miten laajat sivut tarvitsen?

* Onko logoa tai visuaalista ilmettä valmiina?

* Kuvat tai muu kuvitus, mistä tulee?

* Tarvitsenko apua tekstien kirjoittamiseen?

Seuraava askel onkin sitten yhteydenotto Webbeelle, voit tehdä sen alla olevan lomakkeen kautta, soittamalla 044 4916171 tai lähettämällä sähköpostia info@webbee.fi

 

Ota yhteyttä - se on ilmaista

Jätä tarjouspyyntö, kysymys tai toive yhteystietojesi kera. Sinuun ollaan yhteydessä!

Huolia, murheita, turhia toiveita?

Meillä ei tunneta turhia toiveita, joten kirjoita viestisi alle ja jätä yhteystietosi. Sinuun ollaan yhteydessä!